Предстои Балканско изложение на развлекателната индустрия 2008 и Източно-европейска конференция в областта на развлекателната индустрия

2008-09-28 06:16:26

Организатор на форума е Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ)

Първото по рода си Балканско изложение на развлекателната индустрия (BEGE 2008) ще се състои в София от 30 септември – 2 октомври 2008 г. в Интер Експо и Конгресен център – зала 3 и 4. Паралелно с провеждането на изложението ще се състои и първата Източно-европейска конференция в областта на развлекателната индустрия (EEGS 2008). Изложението и конференцията са организирани от Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ).

BEGE 2008 ще събере водещи производители, оператори, инвеститори, световни и регионални специалисти в сферата на развлекателния бизнес, производството на оборудване, системи и специализирана техника за казина, игрални зали, развлекателни комплекси, хотелски, курортни и увеселителни комплекси, от целия източно-европейски и Балкански регион.

Организирането на това събитие има за цел да представи пред международната публика атрактивността на Балканския регион и големия му потенциал за развитие на услугите в сферата на игралния, развлекателния бизнес и туризма, съобщиха специално за сайта на БХРА www.bhra-bg.org организаторите от Българската търговска асоциация на производителите и операторите в игралната индустрия (БТАПОИИ).

Посетителите на конференцията ще могат да се запознаят с изследвания и анализи във всички основни области, засягащи игралния бизнес: законодателство, сертификациране, експлоатация, маркетингови стратегии, развитие на бизнес средата, нови технологии, както и интеграцията на игралния бизнес като част от туризма и развлекателната индустрия.

Изложението и конференцията ще бъдат своеобразен форум за информационен обмен на професионален опит и идеи по актуални теми в развлекателната и игрална индустрия. Организаторите са включили в богатата програма дискусии по въпроси, свързани със социалната отговорност и ролята на професионалистите в бранша, фирмени презентации, B2B срещи, като целта е да се подпомогне популяризирането на България и Балканския регион като геостратегическа и логистична дестинация.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.