Консулска служба при Посолството на Република България в Руската федерация издаде 100 000 виза за 2017 г.

2017-06-23 14:55:35

Посолството на Република България в Руската федерация и Националното туристическо представителство и през тази година продължават традиционната PR кампания за популяризирането на България на руския пазар

Консулска служба при Посолството на Република България в Руската федерация издаде 100 000 виза за 2017 г., като щастливият притежател е учителката от гр. Химки Елизавета Столяренко. Тя получава и подаръчен ваучер от Hotel Melia Grand Hermitage 5***** в к.к. «Златни пясъци», където ще има възможност да почива една седмица по програма „all inclusive“ заедно със семейството си в избрано от нея време .

Посолството на Република България в Руската федерация и Националното туристическо представителство и през тази година продължават традиционната PR кампания за популяризирането на България на руския пазар като привлекателно туристическо направление. Посланикът на Република България в Русия Бойко Коцев връчи подаръчния ваучер на г-жа Столяренко в присъствието на изпълнителния директор на Асоциацията на туроператорите на Русия М. Ломидзе и ръководители и представители на водещите руски туроператори, които работят в направление „България“.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.