Варна – Брюксел с Ryanair

2017-05-18 19:26:05

Във връзка с откриването на редовна линия между Варна и Брюксел на авиокомпания Ryanair Варненска туристическа камара организира среща с г-н Денис Барабас, мениджър по продажби и маркетинг на Ryanair.

Във връзка с откриването на  редовна линия между Варна и Брюксел на авиокомпания Ryanair Варненска туристическа камара организира среща с г-н Денис Барабас, мениджър по продажби и маркетинг на Ryanair.

На срещата присъстваха  представители на община Варна, Фрапорт Туин Стар – Летище Варна, куротни комплекси по Северното Черноморие, професионални сдружения, хотели и туристически агенции.

Г-н Барабас презентира компанията, която от октомври 2017 година ще извършва два пъти седмично полети между Варна и Брюксел. Присъстващите на срещата се информираха за възможности за сътрудничество с авиокомпанията в областта на рекламата с цел популяризирането на Варна и Северното Черноморие като привлекателна туристическа дестинация през всички сезони.

Варненска туристическа камара ще продължи да предоставя възможности за контакти, подпомагащи бизнеса на нейните членове.

Powered by GenesisD
IP Publishing Platform FIL Ltd.